Mooiste plaatjes #2

natuur maashorst uden

Elke maand delen we onze mooiste plaatjes. Van dingen waardoor we geïnspireerd raakten, die we meemaakten of die we maakten in onze Makerij. Genieten dus!

blad staal kunstwerk

Afgelopen maand hebben we een hoop mooie bladeren gemaakt. Van verschillende soorten metaal, met en zonder 3D gelaste nerf en met en zonder kleur. Met deze bladeren zullen we de komende maanden op verschillende beurzen te zien zijn.

tafel houten blad stalen frame

Deze tafel maakte Bart in samenwerking met een klant als maatwerk opdracht. Het robuuste houten tafelblad is op een bijzondere manier bewerkt, met alle aandacht voor het hout. Het cortenstalen frame is behandeld zodat het geschikt is voor binnen.

natuur maashorst uden

Wij wonen middenin natuurgebied de Maashorst. Als je bij ons de poort uit loopt, zie je direct de mooiste natuurtaferelen.

metaalkunst puur staal

Kunstwerk Femia kreeg een nieuwe sokkel, wandobject Reflection stond model voor nieuwe websitefoto’s. Ons boshuis met bostuin zorgen precies voor de juiste sfeer.

impact tuinidee puur staal

En dan natuurlijk de TuinIdee beurs, waar we met twee metaalkunstwerken mochten staan. Deze foto laat zien hoe mooi de reflectie in het gepolijste rvs is. Impact neemt hierdoor de kleur aan van de omgeving waarin ze staat of hangt.

Wil je meer van dit soort mooie plaatjes zien? Volg ons dan op Instagram of Facebook!