Metaal kunstwerk laten maken? Bart Lebesque maakt ook metaal kunst in opdracht. Metaal kunst op een unieke en vernieuwende manier, gemaakt van materialen met een verhaal. Waar anderen vaak blijven hangen in het voorspelbare van metaal, zoekt Bart de confrontatie op tussen materiaal, kleur, structuur en vorm.

metaalkunst in opdracht

Materiaal en werkwijze

In zijn werk maakt Bart vaak gebruik van gebruikt materiaal en metaalafval uit fabrieken. Wat voor anderen rommel is maakt hij tot een uniek kunstwerk. Veelgebruikte materalen zijn rvs, cortenstaal en allerlei afvalmetaal, soms gecombineerd met hout. Bart maakt graag organische vormen van metaal en experimenteert met technieken zoals kleur, 3D lassen en smeden.

Metaal kunst laten maken

Metaalkunst is een prachtig cadeau voor een dierbaar persoon of relatie. Heeft u een specifiek idee voor een kunstwerk voor in de tuin of misschien een kleiner kunstwerk voor binnen? Of u nu een concreet idee hebt of niet, Puur Staal vertaalt uw wensen moeiteloos naar een prachtig ontwerp.

metaal kunstwerk laten makenBent u op zoek naar een uniek kunstwerk voor uw bedrijf? Voor het maken van een metaal kunstwerk maakt Lebesque Design graag gebruik van materialen uit uw bedrijf of fabriek. Natuurlijk kan er ook kunst gemaakt worden van ingekocht metaal of afvalmetaal dat wij al op voorraad hebben.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een metaal kunstwerk laten maken voor u, uw cadeau of bedrijf? Neem dan vooral contact met ons op, wij denken graag met u mee. Voor een compleet beeld van Bart’s werk kijkt u in zijn portfolio.

Metaal kunst in opdracht | Metaalkunst | Wijnhouders