Puur Staal maakt metaal kunst in opdracht. Metaal kunst op een unieke en vernieuwende manier, gemaakt van materialen met een verhaal. Waar anderen vaak blijven hangen in het voorspelbare van metaal, zoekt Bart Lebesque de confrontatie op tussen materiaal, kleur, structuur en vorm.

metaalkunst impact lebesqueVan afval tot kunst

In zijn metaalkunst maakt Bart vaak gebruik van gebruikt materiaal en metaalafval uit fabrieken. Wat voor anderen rommel is maakt hij tot een uniek kunstwerk.

Bart maakt graag organische vormen van metaal en experimenteert met technieken zoals kleur, 3D lassen en smeden. Veelgebruikte materialen zijn rvs, cortenstaal en allerlei afvalmetaal, soms gecombineerd met hout.

Metaal kunst in opdracht als cadeau of relatiegeschenk

Metaalkunst is een prachtig cadeau voor een dierbaar persoon of relatie. Heb je een specifiek idee voor een kunstwerk voor in de tuin of misschien een kleiner kunstwerk voor binnen? Of een idee voor een uniek relatiegeschenk? Of je nu een concreet idee hebt of niet, Bart vertaalt je wensen moeiteloos naar een prachtig ontwerp.

Metaal kunst in opdracht voor bedrijven

Bent u op zoek naar een uniek kunstwerk van metaal? Voor metaal kunst in opdracht maken we graag gebruik van materialen uit jouw bedrijf of fabriek. Natuurlijk kan er ook kunst gemaakt worden van ingekocht metaal of afvalmetaal dat wij al op voorraad hebben.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op, we denken graag met je mee.