Metaalkunst laten maken?

metaal kunstenaar

Bij Lebesque Design kunt u ook metaalkunst laten maken. Bijvoorbeeld als cadeau, relatiegeschenk of gewoon voor uzelf. Bart Lebesque maakt kunst en objecten, gemaakt van materialen met een verhaal.

Waar anderen vaak blijven hangen in het voorspelbare – denk aan mannetjes van bouten en moeren – probeert Bart altijd de confrontatie op te zoeken tussen kleur, vorm, structuur en materiaal.

 

metaalkunst laten maken

In zijn werk maakt Bart vaak gebruik van gebruikt metaal, metaalafval en oud materiaal uit werkende fabrieken.

Wat voor anderen rommel is maakt hij tot een uniek kunstwerk. Hij werkt graag met corten staal, roestvast en roestvrij staal en allerlei resten en afvalmetaal.

Bart combineert graag met hout dat hij of anderen vinden in het bos, of juist eikenhout van goede kwaliteit. Daarnaast maakt graag organische vormen van metaal en experimenteert met technieken zoals kleur, 3D lassen en smeden.

Metaalkunst laten maken

Wilt u metaalkunst laten maken als cadeau voor een dierbaar persoon, relatiegeschenk, voor op kantoor of natuurlijk gewoon voor uzelf? Of u nu een concreet idee hebt of niet, Bart vertaalt uw wensen moeiteloos naar een prachtig object. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij denken graag met u mee.

metaalkunst laten makenNeem bijvoorbeeld kunstwerk PM1.

Deze is gemaakt van lagers uit een buffermachine die er voor zorgt dat gevulde productverpakkingen achter elkaar gezet worden voor ze de koeling in gaan.

De lagers zijn een soort geleide wieltjes van een hele lange band die de zakjes transporteert.

Alle lagers zijn met de hand schoongemaakt, de rubberen bandjes verwijderd, gepolijst en één voor één aan elkaar gelast.

Metaalkunst voor bedrijven

Lebesque Design maakt diverse metaalkunst voor bedrijven. Van kleiner kunstwerk voor bij de receptie of relatiegeschenk tot imposante binnenkomers.

wijnhouder lebesque designBent u op zoek naar iets heel speciaals en werkt u in uw productie met metaal?

Het is mogelijk om metaalkunst te laten maken met metaalafval uit uw eigen fabriek of met specifieke onderdelen van uw eindproduct.

Lebesque Design maakt naast metaalkunst in opdracht ook metaalobjecten in opdracht, zoals een fruitschaal, presse papier of een pennenhouder.

Neem vooral contact met ons op om van gedachten te wisselen.

Wij horen graag meer over uw wensen en budget.