Meesterlijk Design en Ambacht

meesterlijk design ambacht

Meesterlijk Design en Ambacht is een bruisende pop-up ministad waar zelfproducerende designers, mode-ontwerpers, foodkunstenaars en vaklieden hun passie voor design en ambacht delen met een groot publiek. Van 25 tot en met 27 november worden design, mode en vakmanschap op een dynamische locatie in Amsterdam in de spotlights gezet.

Drie dagen Meesterlijk

Een platform voor stijl, specialisme en savoir-faire. Een ode aan het vakmanschap waar schoonheid, kwaliteit, ambacht en vormgeving samenkomen. Het recyclebare totaalconcept zorgt voor eenheid in verscheidenheid, voor rust en samenhang. Onder het genot van tongstrelend eet- en drinkwaar is het aangenaam vertoeven in de warm aangeklede industriële ruimtes van de Westergasfabriek.

meesterlijk design ambachtCraft is never out of fashion…

In een sfeervolle relaxte setting wordt u deskundig geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van stijl en design. De nieuwste collecties handgemaakte authentieke kwaliteitsproducten nodigen uit tot aanschaf van inspirerende cadeaus voor de feestdagen.

De nieuwe luxe

Het werk van de vakman dient van topkwaliteit te zijn, zoals we dat kennen van de meester. Vroeger, in de tijd van de gildes, bood de meestertitel de consument houvast. Nu doet Meesterlijk dat voor de bezoeker. De geselecteerde objecten hebben een duurzaam karakter.

Niet alleen duurzaam in de toegepaste materialen, maar ook duurzaam in vormgeving en uniciteit. Een op maat gemaakt object heeft blijvende immateriële waarde. De toewijding waarmee de ambachtelijke producten tot stand zijn gebracht is op Meesterlijk letterlijk voelbaar.

Kom naar Meesterlijk Design en Ambacht!

Van 25 tot en met 27 november is de Westergasfabriek omgetoverd tot een inspirerende ‘City of Design’. Geniet van de prachtig vormgegeven en ambachtelijk vervaardigde producten van meubelmakers, mode-designers, edelsmeden, glaskunstenaars, hoeden-en schoenenontwerpers, fooddesigners en leerbewerkers. Bewonder de finesses van het maakproces in de verschillende ateliers. Koop rechtstreeks bij de ontwerpers en vaklieden zelf en ga op zoek naar bijzondere cadeaus voor de feestdagen.

Meer informatie vind je op Meesterlijk.nu.

Foto: Frieda Mellema