Wij maken tuinschermen van cortenstaal. Bijzondere ontwerpen die centraal staan in tuin en landschap, of die juist opgaan in de omgeving. Door de natuurlijke uitstraling is cortenstaal een geliefd en gewild materiaal.


 • tuinscherm cortenstaal
 • tuinscherm cortenstaal wandobject libel
 • puur staal cortenstaal
 • portfolio bart lebesque
 • puur staal tuinschermen cortenstaal

Tuinschermen van cortenstaal

Onze tuinschermen van cortenstaal zijn niet alleen functioneel, maar ook een kunstobject op zich. We werken zowel met lasersnijders als met de hand. Hierdoor zorgen we voor een strakke afwerking of juist voor rauw en organisch.

Cortenstaal is duurzaam

Cortenstaal is prachtig duurzaam materiaal. Het is onverwoestbaar en gaat jaren mee. Het roest langzaam tot de herkenbare roestbruine kleur, waarna het roestproces stopt. Cortenstaal is 100% recyclebaar. Het is een zuivere staalsoort en kan zonder problemen omgesmolten worden tot nieuw staal. Daarom wordt het graag door tuinontwerpers gebruikt in natuurlijke en duurzame tuinen.

Wij hebben een passie voor puur staal. We houden van staal, metaal, roest en alles wat daarmee te maken heeft. Dit drijft ons op zoek naar de nieuwste technieken en bijzondere bewerkingen. We werken zowel met lasersnijders als met de hand. Hierdoor zorgen we voor een strakke afwerking of juist voor rauw en organisch.

logo van metaal

Meer dan honderd jaar plezier

Cortenstaal is heel goed materiaal voor tuinschermen. Om te zorgen dat het gewicht van het tuinscherm niet te zwaar is voor de muur, gebruiken we een plaat die niet te dik is maar wél van hoge kwaliteit. Mits goed geplaatst, gaat je tuinscherm meer dan honderd jaar mee.

Maatwerk en collectie

Naast maatwerk tuinschermen hebben we ook een collectie in onze webshop. Deze tuinschermen hebben twee weken levertijd en kun je direct bestellen.

 • Connector.

  Van tuinscherm naar kunstwerk

  Uniek, handgemaakt en puur vakmanschap

 • Connector.

  100% Technische expertise

  Jarenlange ervaring in techniek en metaal

 • Connector.

  Hoogwaardige kwaliteit en afwerking

  Wij gebruiken alleen het allerbeste materiaal

Meer weten?

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan vooral contact op. We laten je graag de mogelijkheden zien.

Neem contact op