Lampen en lichtobjecten die dicht bij de natuur staan. Oerlampen met pure vormen, structuren en materialen. Rauw en organisch afgewerkt, zoals wij denken dat een lamp of lichtobject moet zijn. Gebruik en esthetiek, gelast en gesmeed tot een ultieme combinatie.


 • puur staal lampen oerlamp
 • puur staal lampen lichtobjecten
 • staal lamp maatwerk

Functionele kunst

Lampen worden kunstwerken die beeldbepalend zijn voor ruimte of omgeving. Maar ook een functie hebben in de ruimte. We maken hierbij graag gebruik van bijzondere materialen, bewerkingen en technieken.

Lampen en lichtobjecten van hoogwaardige kwaliteit

Onze lampen en lichtobjecten worden alleen gemaakt van kwalitatief zeer hoogwaardig materiaal. Het gebruikte staal is veel dikker dan gemiddeld, waardoor je nog jarenlang plezier hebt van je unieke kunstwerk.

We combineren verschillende kleuren en structuren en werken ook in 3D. Onze eigen stijl is organisch en rauw, maar ook in strak ontwerp weten we de weg. We tekenen buiten de lijntjes en maken het liefst dingen die eigenlijk niet kunnen. Juist door te durven experimenteren met materialen en bewerking krijg je het mooiste effect.

logo van metaal
 • Connector.

  Kunstobject met licht

  Versier binnen of buiten met een uniek kunstwerk

 • Connector.

  100% Vakmanschap en expertise

  Jarenlange ervaring in techniek en metaal

 • Connector.

  Hoogwaardige afwerking

  Alleen de allerbeste materialen en technieken

 • Connector.

  Buiten de lijntjes

  Wij kleuren graag buiten de lijntjes. Doe jij mee?

Oerlamp uit de aarde

Oer is ijzererts, nu nog steeds te vinden in de Achterhoek. Langs de IJssel en in de uiterwaarden is het gewoon op te rapen. Dit is de inspiratie van onze Oerlamp. Een verroeste zuil met een opengewerkte structuur, die zo uit de grond naar boven komt. Geen enkele hoek is recht. Alles staat onder een kleine hoek, of radius, voor een prachtig organisch geheel. Als het geregend heeft hangen er druppels water aan de lamp, als pareltjes zo mooi.

Oerlamp is onderdeel van onze vaste collectie. Wil je oerlamp bestellen? Ga dan naar onze shop.

Bekijk Oerlamp in de shop

Meer weten?

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan vooral contact op. We helpen je graag verder.

Neem contact op